santicastella

Santiago José Castellà

Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències Polítiques per a la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Màster en Seguretat, Pau i Defensa per l’Institut Universitari “General Gutiérrez Mellado” (UNED). Doctor en Dret Internacional Públic per la Universitat de Barcelona. Professor Titular (TU) de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Director del Postgrau “Gestió Global de la Immigració” de l’URV durant cinc edicions, del 2002 al 2007. Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de l’URV, des de juny 2003 a juny de 2006.Vicerector responsable de Relacions Internacionals de la URV des de juny de 2006 a maig de 2008. Vicerector de Relacions Externes de l’URV, des de juny de 2006 fins a juny de 2010. Membre del Comitè d’Experts de l’Observatori de la llengua Catalana i autor dels treballs de seguiment de l’aplicació de la Carta Espanyola de les Llengües Regionals i Minoritàries del Consell d’Europa per l’Estat Español.

President de la Comissió de Política lingüística de la Xarxa Vives d’Universitats, des de juny de 2006 fins a juny de 2010. Director del Pla de l’Acció Exterior de Catalunya per encàrrec de la Viceconsejera d’Afers exteriors i Cooperació de la Generalitat de Catalunya, de desembre de 2008 a octubre de 2009. Director, i professor, dels Postgrau Especialista Universitari en Cooperació Internacional al Desenvolupament, des de 2011. Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, des de maig de 2014, i impulsor i Director de projectes de la Fundació Tarragona Smat Mediterranean City. Professor del postgrau Social Smart de la Universitat de Barcelona.

isidrealso2

Isidre Also

Secretari general de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEPG)

Des de fa 25 anys és el secretari general de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEPG). Des de 2012, també és el director de l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE). A més, des de 2016, és el conseller delegat de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

En paral·lel, he estat promotor i organitzador firal; entre d’altres, la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú (1991 – 2003) i el Saló Internacional d’Invents, Galàctica (1993 – 2003).

fernando rayon

Fernando Rayón Martín

Director d’Innovació de Negoci d’Agbar

És enginyer de Camins, Canals i Ports, MBA per Euroforum i Màster en Innovació i Emprenedoria i en Digital Business per ESADE. És actualment director d’Innovació de Negoci d’Agbar/Aqualoy. Aquesta última és un grup d’empreses que pertanyen al grup Agbar (Aigües de Barcelona) que desenvolupa tecnologia d’avantguarda i ofereix productes i serveis als àmbits de la gestió de l’aigua i les smart cities.

Luis Cardo Jalón

Country Manager España. Telefónica Dynamic Insights

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Màlaga. Va completar la seva formació en Màrqueting a la Universitat de Trento. Amb vint anys d’experiència en el sector de les TIC, ha desenvolupat la seva carrera professional en el Grup Telefónica en diferents filials i responsabilitats executives, amb una àmplia trajectòria internacional (ha gestionat projectes a Espanya, USA, Centreamèrica i Xina).

En l’actualitat és responsable per a Espanya de Telefónica Dynamic Insights, unitat global del Grup encarregada de l’extracció de valor de les dades de la companyia i la seva explotació externa.

Ferran Aguilar

Director de Medigraphic

Consultor ambiental per la UPC i fotògraf professional membre de l’Associació de Fotògrafs Professionals.
Des de l’any 2000 és fundador de Medigraphic, associació professional dedicada a l’educació ambiental a través de la fotografia, el disseny gràfic i la il·lustració editorial.
Aquesta vocació divulgadora es veu reflectida en la producció editorial de 10 llibres com a autor i 15 com a coautor. Simultàniament, aquesta passió per la fotografia ha estat premiada en diferents concursos internacionals i més de 100 premis de fotografia de naturalesa i medi ambient. També treballa per a la consultoria MN Consultors en Ciències de la Conservació especialitzada en temes de biodiversitat.

És assessor de la Diputació de Tarragona i col·labora activament en projectes divulgatius per l’Ajuntament de Tarragona.
És professor de l’aula fotogràfica OBTURA, on imparteix classes de fotografia científica i macrofotografia. Col·laborador i formador de l’aula Nikon School de Barcelona.
El seu treball com a fotògraf i divulgador se centra en la recerca de  diferents tècniques aplicades en camps com la macrofotografia i fotografia científica.